Telecomprovider: Samsung Galaxy S6-serie krijgt wel Android 8.0 Oreo

Het blijft een welles-nietes antwoord op de vraag of de Samsung Galaxy S6 de update naar Oreo krijgt. Volgens de Amerikaanse tak van T-Mobile krijgen de telefoons wel degelijk de update naar Android 8.0 Oreo.

Oreo wél voor S6

De Samsung Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge Plus zullen volgens T-Mobile USA de update krijgen naar Android 8.0 Oreo. Er gingen al langer berichten over de update naar de nieuwe Android-versie, maar het bleef/blijft onduidelijk of Oreo nou wel of niet de toestellen uit 2015 zal bereiken.

Samsung Galaxy S6 Oreo

De Amerikaanse tak van T-Mobile laat nu weten dat de update naar Oreo voorbereid wordt voor de Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge en S6 Edge+. Daarnaast zal ook de Galaxy Note 5 die niet in Nederland is uitgebracht, de update krijgen. T-Mobile heeft hiervoor een speciale support-pagina aangemaakt. Daarbij staat de tekst; Versie 8.0 Oreo – “T-Mobile en de fabrikant van het apparaat zijn overeengekomen om een nieuwe software-update te ondersteunen”.

Als het klopt dat de Samsung Galaxy S6-serie uit 2015 de update krijgt naar Android 8.0 Oreo, is dat heel bijzonder. Want het gebeurt eigenlijk nooit dat fabrikanten een Android-update nog drie jaar na uitbrengen van het toestel uitrolt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel