Telecomprovider: Samsung Galaxy S6-serie krijgt wel Android 8.0 Oreo

Het blijft een welles-nietes antwoord op de vraag of de Samsung Galaxy S6 de update naar Oreo krijgt. Volgens de Amerikaanse tak van T-Mobile krijgen de telefoons wel degelijk de update naar Android 8.0 Oreo.

Oreo wél voor S6

De Samsung Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge Plus zullen volgens T-Mobile USA de update krijgen naar Android 8.0 Oreo. Er gingen al langer berichten over de update naar de nieuwe Android-versie, maar het bleef/blijft onduidelijk of Oreo nou wel of niet de toestellen uit 2015 zal bereiken.

Samsung Galaxy S6 Oreo

De Amerikaanse tak van T-Mobile laat nu weten dat de update naar Oreo voorbereid wordt voor de Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge en S6 Edge+. Daarnaast zal ook de Galaxy Note 5 die niet in Nederland is uitgebracht, de update krijgen. T-Mobile heeft hiervoor een speciale support-pagina aangemaakt. Daarbij staat de tekst; Versie 8.0 Oreo – “T-Mobile en de fabrikant van het apparaat zijn overeengekomen om een nieuwe software-update te ondersteunen”.

Als het klopt dat de Samsung Galaxy S6-serie uit 2015 de update krijgt naar Android 8.0 Oreo, is dat heel bijzonder. Want het gebeurt eigenlijk nooit dat fabrikanten een Android-update nog drie jaar na uitbrengen van het toestel uitrolt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 333,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Gerelateerd

Reageer op dit artikel