TAG Heuer geeft voorproefje van luxe Android Wear-smartwatch

Horloge-fabrikant TAG Heuer heeft een preview vrijgegeven van de nieuwe smartwatch met Android Wear. Over een klein maandje zal de wearable van de Zwitserse fabrikant officieel aangekondigd gaan worden, maar duidelijk is wel dat de vormgeving van de smartwatch er goed uit zal zien.

TAG Heuer smartwatch

De Zwitserse fabrikant TAG Heuer is bezig met de ontwikkeling van een smartwatch met Android Wear. Het bedrijf werkt hiervoor samen met Google en chip-fabrikant Intel. Vanaf een afstand moet het horloge lijken op een ‘normaal’ horloge. Op 9 november zal de smartwatch officieel worden aangekondigd door TAG Heuer.

TAG Heuer smartwatch

Het horloge met Android Wear zal lijken op de Carrera die al in het assortiment zit van TAG Heuer. Goedkoop zal de wearable allerminst zijn. De prijs zal liggen op 1800 dollar. Volgens de laatste berichten moet dit het geld helemaal waard zijn. Door de meest recente hardware en elementen te gebruiken heb je geen achterhaalde smartwatch over een aantal jaar, zo beloofde TAG Heuer eerder.

TAG Heuer smartwatch

De teaser geeft al een interessant beeld van de wearable, maar wanneer de belichting in Photoshop even flink opgeschroefd wordt, is ook de band zichtbaar. We zijn erg benieuwd naar de nieuwe smartwatch van TAG Heuer. Als er meer bekend is, lees je dit uiteraard op DroidApp.

via Twitter

Lees ook

Reageer op dit artikel