Talon for Twitter 2.6 uitgebracht met wederom lange changelog

De Twitter-applicatie Talon for Twitter wint steeds meer terrein onder Twitter-gebruikers op Android. Bij elke update die de maker van Talon uitbrengt, zit altijd een lange lijst (ofwel de changelog) met verbeteringen en toevoegingen. Met de recente update van Talon for Twitter naar versie 2.6 is dit niet anders. De applicatie heeft onder meer een nieuw logo gekregen en nog vele andere aanpassingen.

Twitter-client Talon for Twitter heeft een update gekregen naar versie 2.6. Talon for Twitter 2.6 beschikt over een vernieuwd logo, een zogenoemd app-icoon. De vogel van het logo lijkt wat bozer te kijken en heeft een paarse achtergrondkleur gekregen. Ook nieuw in versie 2.6 is de keuze voor het lettertype van Android L. Android L heeft een aangepaste variant van het Roboto-lettertype en deze is dus terug te vinden in Talon for Twitter.

Talon 2.6

Talon for Twitter 2.6 heeft een vernieuwd opstelvenster gekregen waarmee op een nog snellere manier tweets verstuurd kunnen worden. In het vernieuwde opstelvensterver is het direct mogelijk je locatie, een bijlage, een apenstaartje voor een mention, of een hashtag toe te voegen. Voorheen moest hiervoor een apart venstertje uitgeklapt worden.

Met de update van Talon is het ook mogelijk geworden om GIF-bestanden te versturen. Echter is het door de opgelegde beperkingen van Twitter aan derde partij Twitter-apps niet mogelijk om ook GIF-bestanden direct te bekijken in het venster met een tweet. In Talon 2.6 kunnen nu ook meerdere afbeeldingen geüpload worden in eenzelfde tweet.

Talon 2.6

De ontwikkelaar heeft ook twee nieuwe Android L thema’s uitgebracht om de Twitter-app Talon een Android L-uiterlijk mee te geven. Het betreft een .apk bestand waarmee je vanuit Talon for Twitter het thema bij de instellingen kan instellen. Klik hier voor Android L Light-thema, klik hier voor het Android L Dark-thema.

In de changelog van Talon for Twitter 2.6 zijn voornamelijk verbeteringen en bugfixes te vinden. De complete changelog van Talon vind je hieronder;

Changelog for 2.6.x
– New compose window
– New icon and imagery
– New Talon-L version themes
– View the tweet you are replying to in the compose window
– Post tweets with animated GIFs (Twitter doesn’t support viewing yet
– Upload multiple images to twitters native hosting
– Better notifications for mentions, direct messages, and favorite users
– Updated fonts and added an Android “L” Roboto font option
– Smoother
– Some timeline jumping fixes
– Auto-complete now works in the middle of the tweet
– Avatar mixups fixed
– Some login errors fixed
– Translation updates
– Image viewer fixes
– Better clearing of notification data
– Support for Klinker Apps Theme Spotlight
– Small changes for sending normal pictures
– Random fixes and requests
– Added to the “Our Apps” section
– Improvements to changelog viewing
– Various other bug and force closes

Talon for Twitter 2.6 kan je via onderstaande button uit de Play Store downloaden. De ontwikkelaar maakt het ook mogelijk om zelf thema’s te maken voor Talon for Twitter. Inmiddels is er via de app ‘Theme Spotlight’ van dezelfde ontwikkelaar tal van keuze uit gratis en betaalde thema’s die door andere zijn ontworpen voor Talon. Die app kan je ook hieronder downloaden.

Lees ook

Reageer op dit artikel