Tasker 5.0 alles automatiseren in vernieuwde app met Material Design

Met Tasker kun je bijna elke taak op je smartphone automatiseren, zoals bijvoorbeeld het uitschakelen van je ringtone op je werk of school. Tasker 5.0 is voorzien van een compleet vernieuwde gebruikersinterface op basis van Material Design.

Tasker 5.0

Eerder werd de vernieuwde interface al getest in het betaprogramma van de ontwikkelaar, nu is versie 5.0 van Tasker te vinden in de Google Play Store. Je kunt een eigen taak aanmaken die je zou willen automatiseren, zoals bijvoorbeeld het uitschakelen van je ringtone als je op een bepaalde locatie aankomt. Hoewel niet alle acties werken op iedere smartphone zijn er zeker 200 verschillende acties beschikbaar waaruit je kunt kiezen.

Tasker 5.0

Gebruikers van de applicatie vragen al langer om een herontwerp van de applicatie. Door het gebruik van Material Design is de app overzichtelijker geworden en makkelijker te bedienen. Je hebt als gebruiker de keuze uit vier verschillende thema’s in Tasker 5.0 Naast het nieuwe ontwerp is er ondersteuning voor snel instellingen en snelkoppelingen toegevoegd. Ook zijn er tal van nieuwe acties bijgekomen die vanaf nu kunt automatiseren met Tasker.

Tasker
Tasker
Ontwikkelaar:
Prijs: € 3,59
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel