Tele2 stunt met Nokia 1 aanbieding met 2GB data voor €12 per maand

Telecomprovider Tele2 heeft een nieuwe, kortdurende actie lopen in combinatie met de Nokia 1. Het Android Go toestel is ideaal voor degenen die geen hoge eisen hebben aan hun nieuwe smartphone.

Nokia 1 aanbieding bij Tele2

Ben je op zoek naar een smartphone zonder high-end specificaties, voor weinig geld? Dan is wellicht de aanbieding van Tele2, samen met een Nokia 1 interessant. We kwamen deze ‘Kingsday Deal’ tegen en vertellen je er meer over.

Het gaat om de Nokia 1. Dit is een toestel met Android Go, wat betekent dat dit een aangepaste versie is van Android; bedoeld voor minder krachtige toestellen. Google Maps Go is bijvoorbeeld een lichtgewicht variant op de populaire navigatie-app. Het toestel heeft een 4,5 inch display, 1GB RAM-geheugen en 8GB opslagruimte. Dit is uit te breiden met een geheugenkaart.

Er is een 5 megapixel camera achterop en een 2 megapixel front-camera. Er is ondersteuning voor 4G internet en natuurlijk WiFi. De Nokia 1 is uitgerust met een quad-core procesor van MediaTek en er is een 2150 mAh accu.

Nokia 1 blauw

Over de aanbieding

De Tele2 aanbieding is als volgt; voor 11,00 euro per maand krijg je 100 minuten/sms en 2GB internet. Daarbij betaal je 1,00 euro per maand voor het toestel. Het gaat om een contract van 24 maanden, maar voor een euro per maand meer is het abonnement maandelijks opzegbaar. Eenmalig betaal je eenmalig 30 euro aansluitkosten.

Ben je benieuwd naar de aanbieding; dan krijg je via deze link de informatie en kun je het toestel direct bestellen, op=op. Alle details over het toestel vind je via onderstaande button op de Nokia 1 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel