Nokia 6 (2018) tijdelijk met tientallen euro’s korting te koop

De Nokia 6 (2018) is sinds afgelopen week officieel in Nederland verkrijgbaar. Het interessante toestel is voorzien van alle mogelijkheden en tijdelijk kun je het toestel met 30 euro korting aanschaffen; je krijgt er dan óók nog eens een gratis Chromecast bij.

Nokia 6 (2018) met korting

Voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe smartphone, maar niet teveel geld willen betalen; kunnen terecht bij onder andere Nokia. De Nokia-toestellen van HMD Global bieden veel opties voor relatief weinig geld. Sinds afgelopen week is de Nokia 6 (2018) te koop in Nederland.

Nokia 6 (2018) foto

De Nokia 6 (2018) heeft een 5,5 inch Full-HD beeldscherm, een vingerafdrukscanner aan de achterzijde en een 16 megapixel camera. Er is een snelle octa-core processor aanwezig en een 3000 mAh accu. Erg fijn is de toepassing van Android One. Het toestel draait op Oreo en je bent minimaal 2 jaar verzekerd van Android-updates en minimaal drie jaar van beveiligingsupdates.

We werden vandaag gewezen op een interessante aanbieding waarmee je de Nokia 6.1 (2018) met extra voordeel kunt kopen; met 30 euro korting. In plaats van 279 euro, betaal je tijdelijk 249 euro. Dit geldt voor zowel de kleur wit als zwart. Tevens krijg je er nog steeds tijdelijk nog een gratis Chromecast ter waarde van 40 euro bij.

Deze aanbieding is alleen geldig bij MediaMarkt; via deze link vind je alle details over de aanbieding. Door de populariteit kan wel een langere levertijd gelden. Alle actuele prijzen en details vind je via onderstaande button op de Nokia 6 (2018) pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel