Tele2 stunt met 20GB bundel voor 13,00 euro per maand

Alleen dit weekend kun je profiteren van een nieuwe Tele2 aanbieding. Met de Knock Out Knaller-deal, zoals de provider hem zelf noemt, krijg je 20GB data voor een erg laag bedrag. We zetten de details op een rij.

Tele2 aanbieding met 20GB

Telecomprovider Tele2 komt tot en met 17 juni 2019 met een interessante aanbieding. Hierbij krijg je voor de prijs van een 10GB bundel, 20GB aan internet; iedere maand. Dit is een interessante aanbieding voor degenen die graag de hele dag over het internet willen surfen. Met de aanbieding krijg je dus meer voor minder.

Bij de 20GB bundel zitten niet standaard belminuten en sms’jes. Voor de databundel betaal je nu 13,00 euro per maand, in plaats van 19,00 euro per maand. Wanneer je niet veel belt, kan dat interessant zijn. Je betaalt dan 15 eurocent per minuut/bericht. Wanneer je 14 minuten per maand belt, of 14 sms’jes per maand stuurt, kan het lonen om hiervoor een bundel te nemen. Een bundel van 100min/sms kost 2,00 euro per maand; onbeperkt bellen en sms’en kost 5,00 euro per maand.

Je kunt zowel de minuten (en sms-) bundel als de internetbundel binnen de hele EU gebruiken; ideaal dus voor op vakantie. Houd er wel rekening mee dat je eenmalig 20,00 euro aansluitkosten betaalt; iets wat doorgaans altijd het geval is bij een nieuw abonnement. Je kunt zelf kiezen of je het abonnement voor 2 jaar laat lopen, of voor 1 jaar wilt gaan. In dat laatste geval betaal je wel een euro per maand meer.

De aanbieding van Tele2 geldt tot en met 17 juni en kun je via deze link bekijken en afsluiten. Het laden kan even duren.

Meer sim-only aanbiedingen? Check hier: Sim-only aanbiedingen juni

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel