Tele2 geeft tijdelijk Samsung Galaxy S6 Edge weg voor 21 euro per maand

Tele2 opent morgen haar derde winkel in Nederland. Om dit te vieren geeft de telecomprovider een feestje waarbij je veel geld kunt besparen. Zo krijg je tijdelijk de Samsung Galaxy S6 Edge voor slechts 21 euro per maand. Voor deze prijs krijg je een riante internetbundel en onbeperkt bellen en sms’en. Er zijn wel een paar dingen die je moet weten.

Samsung Galaxy S6 Edge met Tele2

Tele2 maakte in oktober 2015 bekend dat het met eigen Tele2 winkels komt. Deze winkels worden sinds december 2015 opgeleverd en de derde winkel werd gisteren geopend in Den Haag. De opening van de Tele2 winkel wordt feestelijk gevierd op zaterdag 20 februari. De van oorsprong Zweedse telecomprovider laat je hier uiteraard ook van profiteren.

Aanbieding

De openingsactie is er eentje waarbij je 48,8 procent voordeliger uit bent dan normaal, zo laat Tele2 weten. Voor 21,00 euro per maand krijg je ‘gratis’ de Samsung Galaxy S6 Edge bij een 2-jarig contract met 4GB internet, onbeperkt bellen en onbeperkt SMS’en. Wanneer je meer data verbruikt dan 4GB kan je zonder kosten door blijven internetten, maar wordt de snelheid verlaagd. De normale prijs bedraagt 41,00 euro per maand. Je kunt kiezen uit de kleuren goud en zwart en op is op. De opslagruimte zal naar verwachting 32GB bedragen. Houd wel rekening met eventuele aansluitkosten als je nog geen klant bent (die bedragen eenmalig 30 euro), dat je minimaal 18 jaar bent en in het bezit bent van een geldige legitimatie en pinpas.

Samsung Galaxy S6 Edge

Wat moet je er voor doen? Vroeg naar Den Haag. De Tele2 winkel gaat morgen open om 10:00 uur en er zullen nummertjes uit worden gedeeld in volgorde van aankomst. We verwachten dat het hier erg druk zal gaan worden, dus wees op tijd. Je vindt de Tele2 winkel in Den Haag aan de Spuistraat 19. Ben je al klant bij Tele2 en mag je verlengen? Dan mag je ook gebruik maken van deze actie. De actie is enkel bij de winkel in Den Haag geldig, dus niet online.

Lees ook: Samsung Galaxy S6-serie tijdelijk met gratis draadloze oplader

Mocht je nou niet in de gelegenheid zijn, maar wel goedkoop een Samsung Galaxy S6 Edge willen? Dan kan je via onze onafhankelijke abonnementen-vergelijker precies het abonnement vinden wat het beste bij jou past. Je vindt een overzicht van de laagste prijzen, abonnementen en uitgebreide specificaties via onderstaande button op de Samsung Galaxy S6 Edge pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel