Telegram 1.7.0 brengt ondersteuning voor verzenden broadcast-lists

De ontwikkelaars van de chat-app Telegram zitten niet stil. De makers van Telegram hebben een update uitgebracht voor de messenger-applicatie naar 1.7.0 waarin het nu mogelijk is om zogenoemde broadcast-lists te sturen naar een ander. De update is inmiddels te downloaden uit de Google Play Store.

Telegram heeft een update uitgebracht naar versie 1.7.0. In de nieuwe versie van Telegram wordt het mogelijk om massaberichten te verzenden naar anderen. Deze mogelijkheid kennen we al uit chat-apps zoals WhatsApp. De functie in Telegram 1.7.0 wordt de broadcast-list genoemd.

telegram 1.7.0

Met de broadcast-functie in Telegram 1.7.0 kan je naar maximaal 100 contactpersonen met Telegram een bericht sturen in een keer. Degenen die je een massabericht verstuurt ziet niet aan wie je het bericht verstuurt. Anders dan bij WhatsApp zie je in Telegram niet dat het een broadcast-bericht betreft. De berichten die je verstuurt via de broadcast-functie verschijnen bij de ander gewoon bij de andere berichten in het chatvenster.

Telegram 1.7.0 bevat verder een aantal bugfixes waardoor de prestaties en stabiliteit van de berichtendienst ten goede komt. Gebruikers van Telegram verkiezen Telegram boven WhatsApp doordat het zowel via de smartphone en tablet als op de computer of in de browser te gebruiken is. De nieuwe versie van Telegram is inmiddels gratis uit de Google Play Store te downloaden, via de onderstaande button.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel