Telegram 1.8.0 verschenen met meer instellingsmogelijkheden

In de Google Play Store is versie 1.8.0 van de chat-applicatie Telegram verschenen. Met de update voor Telegram Messenger wil Telegram nog verder de strijd aan gaan met WhatsApp. In de nieuwe versie zijn diverse nieuwe instellingsmogelijkheden toegevoegd.

Telegram 1.8.0 is verschenen in de Google Play Store. De chat-applicatie biedt meer instellingsmogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van het downloaden van content. Daarnaast geeft Telegram 1.8.0 meer instellingsmogelijkheden op het gebied van notificaties. Telegram biedt nu meer keuzes in het kiezen van een vibratie-patroon. Je kan de trilfunctie voor chat-gesprekken en groepsgesprekken bijvoorbeeld laten verschillen.

telegram 1.8.0

Vanaf nu kan je aangeven in Telegram welke bestanden (foto, video, documenten of geluid) gedownload mogen worden via WiFi, mobiele internetverbinding of tijdens het gebruik van roaming. Vervolgens worden de geselecteerde bestanden bij binnenkomst desgewenst gedownload op de achtergrond.

Andere verbeteringen in Telegram 1.8.0 zijn een snellere mogelijkheid om contacten te blokkeren en hierin beter inzicht te krijgen. Daarnaast kan je eerder ingestelde profielafbeeldingen verwijderen. De berichtendienst bevat verder diverse verbeteringen en bugfixes.

Telegram 1.8.0 kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel