Telegram 3.10: concepten en ingebouwde videospeler

Een update voor Telegram brengt een aantal handige functionaliteiten naar de chat applicatie. Telegram 3.10 geeft je snel inzicht in concepten en maakt het mogelijk om video’s te bekijken via een nieuwe ingebouwde videospeler. Er zijn ook kleine wijzigingen te vinden in het uiterlijk van de applicatie.

Telegram 3.10

Wanneer je in gesprek met iemand bent en je wordt gestoord door een andere applicatie onthoudt Telegram vanaf nu wat je aan het typen was. Ook als je een chat sluit zie je vanaf nu of er een concept bericht is opgeslagen. Handig want zo kan je later je berichtje afmaken en alsnog verzenden. Chats met concepten worden boven normale chats weergegeven in het overzicht. In de screenshot hier beneden een voorbeeld van een openstaand conceptbericht.

Telegram 3.10 concepten

Android gebruikers kunnen vanaf nu ook gebruik maken van een vernieuwde ingebouwde videospeler. Het is daardoor niet langer nodig om video’s in een externe applicatie te bekijken. De videospeler is beschikbaar voor Android 4.1 en hoger. In Telegram 3.10 is het mogelijk om een set van profielfoto’s te bekijken van een groep in plaats van de meest recente. Ook de knop om naar beneden te scrollen is vernieuwd in de Android Telegram-app. Op deze knop wordt nu een teller getoond die het aantal nieuwe berichten weergeeft.

De Telegram update is vanaf nu voor iedereen beschikbaar, via de Google Play Store kun je Telegram downloaden als je deze chat-app eens wilt proberen! Vergeet je ook niet te abonneren op ons Telegram-kanaal, zo ben je altijd op de hoogte van het laatste DroidApp-nieuws!

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel