Telegram 3.8 brengt verbeterd ontwerp en nieuwe functies voor stickers

Telegram, een alternatief voor WhatsApp, heeft haar Android applicatie voorzien van een verbeterd ontwerp met nieuwe functies voor Sticker fanaten. Niet alleen het chatscherm is onderhanden genomen maar ook het versturen van documenten.

Telegram 3.8

Telegram heeft in deze versie het ontwerp van het chatscherm onderhanden genomen, maar de wijzigingen zijn subtiel. Zo zijn de hoeken van de chatballonnen iets ronder geworden, kleuren iets lichter en zijn de voortgangsindicatoren aangepast.

Telegram 3.8 chats

Ook is het venster waarin je documenten kunt verzenden aangepast, je hebt nu de mogelijkheid om door alle bestanden van je toestel te zoeken.

Telegram 3.8 bestanden

Ook heeft het ontwikkel team het installeren van een sticker pakket makkelijker gemaakt. Ontvang je een leuke sticker dan kun je door op deze sticker te tikken het pakket bekijken en toevoegen.

Telegram heeft verder haar Bots-integratie verbeterd en geüpdatet naar versie 2.0. Een viertal nieuwe bots demonstreren de mogelijkheden van deze update, bijvoorbeeld @music, @foursquare, @youtube en @sticker. De Foursquare bot toont je bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde plaatsen nadat je je locatie hebt gedeeld.

Telegram 3.8 Bots

De update voor Telegram is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store. Volg ook DroidApp op Telegram!

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel