Telegram 3.7.0: veel nieuwe opties voor groepen

Telegram heeft de opties voor de groepen in de chat-app verder uitgebreid. Vanaf nu kunnen de zogenoemde supergroepen maximaal 5000 leden bevatten, dat zijn er 4000 meer dan voorheen. Maar er zijn meer verbeteringen doorgevoerd in Telegram 3.7.0.

Telegram 3.7.0

Telegram heeft een update uitgebracht voor de Android-app. Versie 3.7.0 brengt een groot aantal opties met zich mee voor de gebruikers van groepen. In een groep kunnen zich nu maximaal 5000 leden bevinden, in plaats van het vorige maximum van 1000 leden.

Telegram 3.7.0

Groepen

Beheerders van een groep kunnen hun groep opwaarderen naar een supergroep. Hierbij kan je ook nog kiezen dat de groep openbaar toegankelijk is middels een unieke link. Zo kan iedereen de chats zien en er desgewenst lid van worden. De beheerder van een groep kan ook berichten ‘pinnen’. Zo kan je belangrijke informatie vastzetten om leden direct hierover te berichten. Een andere optie is om berichten van een bepaalde gebruiker te verwijderen of als spam te markeren. Ook is er de mogelijkheid als beheerder om een gebruiker te blokkeren.

Telegram 3.7.0 is via onderstaande button te downloaden uit de Google Play Store. Altijd op de hoogte van het laatste Android-nieuws? Volg DroidApp op Telegram!

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel