Telegram 3.6: grote update vol handige functies

Telegram heeft een update uitgebracht voor de Android-app in de Google Play Store. De nieuwste versie krijgt versienummer 3.6 mee en bevat veel verbeteringen en handige functies. We zetten de handige functies in Telegram 3.6 voor je op een rij.

Telegram 3.6

Telegram 3.6 is uitgebracht in de Google Play Store. Zo op het eerste gezicht lijkt er misschien niet veel veranderd te zijn, maar toch zijn er een hoop nieuwe, handige functies toegevoegd. Beheerders van een kanaal of supergroep kunnen vanaf nu hun bericht bewerken na het verzenden. Ook is het mogelijk om de link van een Telegram-bericht in een kanaal snel te delen via het ‘Direct Share menu’.

Telegram 3.6

Kanaal-beheerders

Een andere verbetering is dat kanaal-beheerders in kunnen stellen dat hun naam bij een bericht wordt getoond. Zo weten de deelnemers van een groep welke beheerder het bericht geschreven heeft. De naam is niet gelinkt aan het Telegram-profiel.

Telegram 3.6

Stille berichten

Mocht je midden in de nacht een bericht er uit willen doen als kanaal-beheerder zijnde, dan kan er nu voor gekozen worden om ‘stille berichten’ te verzenden. Hierbij krijgen gebruikers wel het bericht, maar niet de melding. Daarnaast kunnen berichten van bots snel te delen via het Direct Share menu. Het gaat hierbij om berichten met links, foto’s en video’s. Telegram heeft verder de mogelijkheid om door een sticker ingedrukt te houden, de voorvertoning te krijgen uitgebreid.

Gisteren bracht Telegram nog haar interessante cijfers naar buiten.

Downloaden

Telegram 3.6 is vanaf vandaag te downloaden uit de Google Play Store, dat kan via onderstaande button. Volg ook DroidApp op Telegram.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel