Telegram Inline Bots: nuttige toevoeging voor relevante content

Telegram rolt vandaag de nieuwe functie Inline Bots uit. Hiermee kunnen gebruikers van de chat-app zonder gedoe content versturen die via het tekstveld opgeroepen kunnen worden. Met Telegram Inline Bots kan je bijvoorbeeld razendsnel GIF’jes delen, een nieuwartikel doorsturen of een tekst van Wikipedia verzenden.

Telegram Inline Bots

De eerste update van 2016 voor chat-app Telegram is een feit. Met Telegram Inline Bots kan je op een snelle en makkelijke manier iets opzoeken en doorsturen naar iemand op Telegram. Bij de lancering van de nieuwe functie zijn er direct al een aantal slimme bots beschikbaar. De bots geven je de mogelijkheid om relevante content te vinden en direct te verzenden naar een contact. Ze kunnen gebruikt worden in chats, groepen en in kanalen.

Voor het snel vinden en versturen van een GIF’je kan je in het tekstveld ‘@gif‘ typen en vervolgens het trefwoord van waar je een GIF’je zoekt. De Telegram Inline Bots kunnen ook gebruikt worden voor het vinden van YouTube-video’s (@vid), foto’s op het internet die worden gevonden met Bing (@bing), Wikipedia (@wiki) en om tekst dikgedrukt of schuin te krijgen (@bold). Je kunt het commando direct in het tekstveld van je chat typen. Vervolgens zie je boven het tekstveld de suggesties.

Telegram Inline Bots

De verwachting is dat het aantal Inline Bots voor Telegram binnenkort flink gestegen is. Je moet voor de handelingen wel de desbetreffende bots toevoegen aan Telegram. Dat kan door in de alinea hierboven op het commando te klikken. Wist je dat je DroidApp kunt volgen op Telegram?

Telegram brengt de update vanaf nu uit. Je kunt de applicatie downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel