Telegram 3.3.2: geheugen besparen met cache beheren en stickers ordenen

Telegram heeft weer een nieuwe update klaarstaan voor Android-gebruikers. Vanaf vandaag krijg je meer grip op de cache en de stickers in Telegram. Overigens is dit niet de laatste update van dit jaar voor de chat-app want nog dit jaar zullen meer functies worden toegevoegd.

Telegram cache

Twee nieuwe functies zijn in de nieuwste versie van Telegram te vinden. Telegram laat weten dat Android-gebruikers meer inzicht krijgen in het door Telegram gebruikte geheugen. Naast inzicht kan je ook de cache beheren door bijvoorbeeld deze op bepaalde gebieden te wissen van je toestel. Als de ruimte op smartphone wat schaarser wordt komt deze functie zeker van pas. Het gaat hierbij om de lokale cache en niet wat in de cloud door Telegram wordt opgeslagen. Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat mediabestanden na een bepaalde tijd uit de cache van je smartphone gewist moeten worden.

Sticker packs ordenen

Telegram zegt ook de sticker packs van een verbetering te hebben voorzien. Je kan nu zelf de volgorde van sticker packs bepalen. Mocht je de stickers met Minions als eerste tabblad willen in het chatvenster en de ‘Angela Merkel stickers’ als tweede, dan kan je dat voortaan zelf instellen. Het voordeel van het sorteren is dat je bepaalde volgorde voor alle apparaten wijzigt waarop je Telegram gebruikt.

Telegram stickers

Telegram zal de update vanaf nu uitrollen via de Google Play Store. Daarnaast laat Telegram weten dat ze nog niet klaar zijn voor 2015 en nog dit jaar met meer updates zullen komen.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel