Telegram 3.2.3: vingerafdruk-beveiliging, Now on Tap en Android 6.0 ondersteuning

De chat-app Telegram is bijgewerkt naar versie 3.2.3. In Telegram 3.2.3 is onder andere de ondersteuning voor Android 6.0 Marshmallow toegevoegd. Maar er zijn nog een aantal nieuwe features toegevoegd, waaronder Google Now on Tap.

Telegram 3.2.3: Marshmallow

Op Android 6.0 Marshmallow is nu ook de chat-app Telegram goed te gebruiken. De applicatie heeft een update gekregen waarbij de ondersteuning voor de nieuwste Android-versie is toegevoegd.

Direct Share

Marshmallow-gebruikers kunnen ook sneller iets delen met hun Telegram-contacten. Dankzij de functie ‘Direct Share’ hoef je bij het verzenden van een afbeelding niet in Telegram nog de desbetreffende contactpersoon te selecteren, maar kan je direct de persoon aantikken in het deelvenster.

google-now-on-tap
Voorbeeld van Google Now on Tap

Google Now on Tap

Google Now on Tap wordt nu ook ondersteund door Telegram. Als iemand bijvoorbeeld de naam van een restaurant opnoemt, kan je vanuit Telegram met Android 6.0 Marshmallow direct meer informatie opzoeken over het restaurant. Echter werkt deze functie alleen in de Verenigde Staten. Wel zal Now on Tap naar Europa komen, maar wanneer, dat is niet bekend.

Honor 7

Vingerafdrukscanner

Wanneer je toestel beschikt over een vingerafdrukscanner, dan kan je gebruik maken van de vingerafdruk-beveiliging. Hiermee moet het mogelijk worden om de beveiliging van Telegram te verhogen. Je kan met je vingerafdruk de app openen.

De update voor Telegram kan via onderstaande button uit de Play Store gedownload worden. Helaas zijn de nieuwe functies niet voor eerdere Android-versies beschikbaar.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel