Telegram 3.2.0 introduceert ‘kanalen’: bereik een groot publiek

Telegram kwam vanmorgen al in het nieuws met cijfers en hun visie op de toekomst. Zojuist heeft Telegram een interessante update uitgebracht waarbij ‘Channels’ zijn toegevoegd. Met de kanalen in Telegram 3.2.0 kan een grote groep mensen bereikt worden, of kan je op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Telegram Kanalen

Telegram heeft zojuist een nieuwe update uitgebracht voor de Android-app van Telegram. Vanmorgen kwam de chat-app al in het nieuws. Hier werd bekend dat dagelijks 12 miljard berichten afgehandeld worden door Telegram en kwam ook de keerzijde van dit succes aan bod. Vandaag bereikt Telegram versie 3.2.0.

Telegram 3.2.0 voegt Channels toe aan de app, ofwel kanalen. Met deze functie kunnen Telegram-gebruikers zich bij een kanaal aansluiten en zo op de hoogte blijven van nieuwtjes uit die groep. De channels vervangen de broadcasts en er is geen maximum aantal deelnemers aan een kanaal. Per bericht kan je zien hoeveel mensen een bericht hebben gelezen. Wanneer een bericht doorgestuurd wordt via Telegram door een lid, zal dit meegenomen worden in deze statistieken.

Nieuwe leden

Nieuwe leden kunnen de volledige geschiedenis van berichten terugkijken. Daarnaast kunnen zij niet reageren op berichten, maar alleen het geluid van meldingen in- of uitschakelen. Ook kunnen ze zien hoeveel mensen zich in het kanaal bevinden, en kunnen ze een bericht delen door het bericht ingedrukt te houden. De Telegram kanalen kunnen handig zijn als vervanger van nieuwsbrieven.

Telegram kanalen

DroidApp via Telegram

Telegram 3.2.0 kan vanaf nu gedownload worden via onderstaande button uit de Play Store. En natuurlijk, als kerst op de taart, kan je vanaf nu DroidApp volgen via Telegram! Je kan hier het DroidApp kanaal op Telegram vinden.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel