Telegram 5.4 brengt autoplay video’s en handige download-opties

Telegram heeft een update gekregen die vanaf nu uit de Google Play Store gehaald kan worden. Telegram 5.4 biedt handige autoplay voor video’s en download-opties. Maar er is meer.

Telegram 5.4

Met regelmaat verschijnt er een update voor chat-app Telegram. Ook nu is dat het geval en zijn we aanbeland bij Telegram 5.4.

Telegram 5.4

Deze update bevat een reeks verbeteringen en nieuwe functies die van pas komen bij het gebruik van de applicatie. De nieuwe functies hebben we hieronder op een rij gezet;

  • Video’s automatisch afspelen. Video’s in chats beginnen automatisch met afspelen, gebruik de volumeknop op je apparaat voor geluid.
  • Nieuwe instellingen voor het automatisch downloaden van media. Beheer je datagebruik met grote precisie of wissel snel tussen voorkeuren (Klein, Middel, Groot). Je kunt hierbij handmatig de grootte aanpassen voor bijvoorbeeld foto’s, video’s of voor het ophalen van bestanden tijdens het gebruik van roaming.
  • Alternatieven op uitloggen. het ‘Log Uit’-menu geeft nu andere opties weer dan alleen uitloggen. Denk aan een account toevoegen, toegangscode instellen, cache wissen en telefoonnummer wijzigen.
Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel