Telegram 8.5 wordt uitgerold: video-stickers, betere reacties en meer

Telegram heeft deze ochtend een nieuwe update vrijgegeven voor de Android-app van Telegram. De berichtendienst voegt verschillende nieuwe functies toe. denk aan videostickers, betere reacties met animaties en nieuwe emoji’s. Het zit allemaal in Telegram 8.5.

Telegram 8.5

Een nieuwe versie van berichtendienst Telegram staat klaar in de Google Play Store. De nieuwe versie brengt een aantal verbeteringen die de chat-app nog beter moeten maken. Nieuw is bijvoorbeeld de aanwezigheid van Video Stickers, waarbij je met bijvoorbeeld een sticker-maker ook eenvoudig de video’s kunt exporteren naar Telegram.

Telegram 8.5 Video stickers

De reacties zijn ook verbeterd. De reacties die eerder werden toegevoegd zijn nu meer compact. Om een grotere emoji terug te sturen houd je de reactie wat langer ingedrukt. De interactieve emoji’s worden voortaan ook synchroon met de ontvanger afgespeeld. Van vier emoticons zijn er nieuwe reacties; dat zijn de volgende; 🥰🤯🤔🤬👏 . Er verschijnt dan een grootse animatie op het scherm bij het sturen van een enkele emoticon.

De update naar Telegram 8.5 wordt vanaf nu uitgerold als update via de Google Play Store. Downloaden kan via onderstaande button. Wil je niets missen, volg dan DroidApp op Telegram.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel