Telegram voegt interessante videoberichten toe aan beta-versie

De beta-versie van de chat-app Telegram heeft een interessante nieuwe functie gekregen. Het wordt mogelijk om videoberichten te versturen. Onlangs werd Telegram voorzien van de belfunctie waarmee je vrienden via de chat-app kunt bellen.

Videoberichten in beta-versie Telegram

Nadat eind maart de Telegram belfunctie werd geïntroduceerd, is het nu de beurt aan een andere nieuwe functie die we kunnen verwachten. De interessante chat-applicatie krijgt namelijk ondersteuning voor video-berichten. Hiermee kun je een video van jezelf bijvoorbeeld opnemen en deze als bericht versturen naar de ander.

Telegram videoberichten

De functie is vergelijkbaar met audioberichten, maar dan met beeld. Naast de tekstbalk zie je tot nu toe enkel een microfoontje voor het opnemen voor een audiobericht. Wanneer je deze kort indrukt krijg je de mogelijkheid om te schakelen naar een videobericht. Hou je deze ingedrukt, dan wordt gestart met het opnemen van een videobericht. Hiervoor maakt de app gebruik van de front-camera.

Telegram videobericht

Voor degenen die de beta-versie gebruiken kunnen videoberichten worden uitgewisseld. Anders krijgt de ontvanger een melding dat deze niet bekeken kan worden. De functie zal binnenkort uitgebracht worden in de publieke versie en tot die tijd kun je de functie vinden in de beta-versie. Mocht je die al willen proberen, dan kun je via dit Telegram-kanaal de beta-versie installeren.

Volg je DroidApp al op Telegram? Dat kan met één klik.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel