Telegram update voegt Nederlandse taal toe

Zojuist heeft Telegram Messenger een update uitgebracht voor Android. Gisteren bracht Telegram ook al een update uit, waarna Duits als taal ingesteld kon worden. Ook werden bij de update van gisteren enkele bugs verholpen. Vandaag heeft Telegram de Nederlandse taal toegevoegd aan de applicatie.

Telegram heeft zojuist een update klaargezet in de Play Store waardoor de applicatie nu ook in het Nederlands vertaald is. Het was bij de Nederlandse gebruikers al langere tijd een wens om de chatclient in het Nederlands in te kunnen stellen. Daar hebben de makers nu aan voldaan met de update van vandaag. Op 22 februari maakte Telegram bekend dat het 800.000 Nederlandse gebruikers heeft, dat aantal ligt inmiddels hoger, is het vermoeden.

Telegram Nederlands

Telegram bracht gisteren ook een update uit voor Android. In deze update was onder andere de Duitse taal toegevoegd en werden een aantal bugs uit de applicatie verholpen. Telegram staat momenteel op de tweede plaats van meest gedownloade apps in Nederland, concurrent WhatsApp staat eerste.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel