Populariteit Telegram ongekend: 100 registraties per seconde, 800.000 gebruikers in Nederland

WhatsApp-concurrent Telegram groeit nog steeds. Vanmorgen plaatste we nog het bericht dat Telegram 1,3 miljoen nieuwe gebruikers had aangetrokken. Vanavond meldde de ontwikkelaar van de applicatie dat er per seconde 100 nieuwe gebruikers zich registreren. Maar Telegram geeft meer cijfers. (Update 23/02/14)
Niet alleen deze mijlpaal maakte Telegram bekend, ook maakte Telegram voor het eerst specifiek voor Nederland de cijfers bekend. Telegram meldt dat het inmiddels in Nederland 800.000 nieuwe gebruikers heeft. De stijging lijkt nog steeds niet ten einde, nog altijd melden vele nieuwe gebruikers zich aan bij Telegram.

Update 23/02/2014: Telegram maakte vandaag op Twitter bekend dat het door de storing van WhatsApp, gisteren 1,8 miljoen nieuwe gebruikers heeft mogen verwelkomen. De animo voor de applicatie was zo groot, dat de servers van de dienst overbelast raakte. Hierdoor lag gisteravond Telegram er ook even uit. Het aantal nieuwe gebruikers is in drie dagen tijd nu gestegen tot 3,1 miljoen nieuwe gebruikers.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel