Ticketstore app: (concert-) tickets niet meer kwijtraken en delen met vrienden

Er is een nieuwe app van Nederlandse bodem beschikbaar in de Play Store: Ticketstore. Met de Ticketstore app kun je tickets voor bijvoorbeeld een evenement, beurs concert of dergelijke opslaan en delen met vrienden zodat je ze niet meer kwijt hoeft te raken.

Ticketstore app

Een niet alleen nuttige app maar ook nog eens duurzaam, zo willen de makers van de app Ticketstore, voorheen Tikkit, zichzelf omschrijven. Met de applicatie hoef je nooit meer je tickets kwijt te raken en niet meer bij de ingang te hoeven wachten op vrienden die altijd te laat zijn. Je kunt namelijk met de Ticketstore app je kaarten uploaden en direct delen. In de app maak je hiervoor een groep aan en kun je vrienden en familie toevoegen.

Ontdekken en opslaan

In de Ticketstore app kun je ook direct evenementen en dagjes uit ontdekken. Niet alleen handig voor concerten, maar ook voor beurzen, attractieparken en festivals is de app geschikt. Binnen een groep kun je met elkaar communiceren via de chat-functie en de ontwikkelaars hebben ervoor gezorgd dat je zowel offline als online bij je tickets kunt.

Het papierverbruik in Nederland ligt tussen de 80 en 160 kilo per persoon, per jaar. Door concertkaarten niet meer uit te printen en gewoon bij je te houden in de app kan je je steentje bijdragen aan de duurzaamheid en de tickets gewoon in de app opslaan.

De Ticketstore app is gratis beschikbaar in de Play Store via onderstaande button. De applicatie is er ook voor Apple iOS.

Ticketstore - Easy Sharing
Ticketstore - Easy Sharing
Ontwikkelaar: Ticketstore
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel