Vakantie-app TripAdvisor krijgt compleet nieuw design met grote update

Er staat een grote update klaar voor de app TripAdvisor. Voor op vakantie, of juist ter voorbereiding van je reis is de TripAdvisor app haast onmisbaar. De update naar TripAdvisor 21 brengt een compleet nieuw design en laat je nog sneller zoeken naar hotels, attracties, bezienswaardigheden, restaurants, vluchten en meer.

Nieuw design voor TripAdvisor app

TripAdvisor heeft versie 21 uitgebracht voor Android. De update is een flinke met veel wijzigingen en vooral; het nieuwe design. Bij het opstarten van de applicatie zie je direct een overzicht met hotels, vakantiewoningen, vluchten, restaurants en activiteiten; in de buurt en rondom een bepaalde stad of plaats. Tevens kun je direct naar een locatie zoeken en vind je door naar beneden te scrollen de topbestemmingen.

Onderin beeld vind je de navigatiebalk. Hierin kun je je eigen trips raadplegen waarbij je bepaalde content hebt opgeslagen, zie je meldingen en kun je naar je eigen profiel gaan. Er wordt meer gebruik gemaakt van Material Design stijlen en de app lijkt een heel stuk sneller te zijn dan voorheen. Daarbij is het mogelijk om te zoeken naar de goedkoopste vluchten, hotels en kun je direct reserveren of boeken.

Per plaats kun je uitgebreid zoeken, bijvoorbeeld dus naar restaurants. Hiervoor kun je gebruik maken van filters maar ook op prijsklasse. Je ziet van de resultaten, indien aanwezig, foto’s, beoordelingen en natuurlijk uitgebreidere informatie. Een locatie kun je opslaan voor later, zodat je deze snel weer terug kunt vinden.

Downloaden

De update voor de TripAdvisor app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Tripadvisor: boek reizen
Tripadvisor: boek reizen
Ontwikkelaar: Tripadvisor
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel