TruckSimulation 16 tijdelijk afgeprijsd naar 1 euro in Play Store

De truck-simulatie game TruckSimulation 16 werd eind vorig jaar uitgebracht en bevat tal van verschillende opdrachten in een zo realistisch mogelijke omgeving. De ontwikkelaar van de game, Astrogan, is voor TruckSimulation de samenwerking aangegaan met vrachtwagenbouwer MAN. De game is nu flink afgeprijsd.

TruckSimulation 16 afgeprijsd

Een vrachtwagen-simulator voor Android en dan ook nog eens met toffe graphics, dat is TruckSimulation 16 die we eerder bespraken op DroidApp. Volgens de ontwikkelaar is de game voorzien van een ‘enorm realistisch’ wegennetwerk van Berlijn tot aan Amsterdam en van Brussel tot aan Praag. Je kunt in TruckSimulation 16 kiezen uit zeven levensechte vrachtwagens en acht verschillende trailers met elk zijn eigen soort goederen die je van A naar B moet vervoeren.

De game kost normaal 2,99 euro, maar is tijdelijk afgeprijsd naar 1,00 euro in de Google Play Store. Voor de liefhebbers van simulatie-games en van vrachtwagens, is dit een erg handige app. Je kunt de app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

TruckSimulation 16
TruckSimulation 16
Prijs: € 1,99+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel