Goat Simulator: beestachtige simulatie-game nu voor 0,99 eurocent

Hoe zou het zijn om een dag een geit te zijn? Met de game Goat Simulator komt misschien je droom wel uit. Deze beestachtige game laat je het leven van een geit meemaken op een lachwekkende en uitdagende manier. De game is tijdelijk afgeprijsd naar 99 eurocent.

Goat Simulator

Goat Simulator is een simulatie-game die je op meerdere platformen kunt spelen; waaronder Android. Simulatie-games zijn er in vele soorten en maten maar in plaats van een karakter of sport te besturen of uit te oefenen, ben je in dit spel een geit. Honderdduizenden keren is de game al verkocht en een groot succes. In aanloop naar pasen hebben de Zweedse ontwikkelaars een paas-update uitgebracht voor Goat Simulator. Je kunt nu de paashaas helpen om eieren te verzamelen.

Mocht je niet langer willen wachten met het spelen van Goat Simulator, dan is er nu een interessante aanbieding. Tijdelijk is de game 80 procent afgeprijsd, waardoor hij voor €0,99 uit de Play Store is te downloaden. Mocht je nog geen idee hebben wat je moet verwachten van Goat Simulator; bekijk dan de onderstaande video.

Goat Simulator
Goat Simulator
Prijs: € 4,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel