Tulpenrallye 2015: historische rally met moderne app

Dit jaar wordt tussen 10 en 16 mei de 62e Tulpenrallye verreden, naast de vele oude auto’s heeft deze historische rally ook een eigen Tulpenrallye-app.

De Tulpenrallye

Dit jaar wordt voor de 62e maal de Tulpenrallye verreden die start op 10 mei in het noorden van Italië en op 16 mei eindigt in Noordwijk. Mocht je van klassieke auto’s houden dan is het zeker de moeite waard om te gaan kijken. De Tulpenrallye is inmiddels een begrip in de rally wereld, de eerste editie werd in 1949 georganiseerd.

Tulpenrallye App

In de Tulpenrallye app worden de uitslagen van de deelnemers bijgehouden en daarnaast kun je ook bekijken welke teams er dit jaar meedoen. De teams zijn onderverdeeld in de categorieën Expert, Touring, Sporting en Vintage. Ook RTL nieuws presentator Roelof Hemmen en politiek commentator Frits Wester rijden dit jaar mee als team in de Tulpenrallye. Zij doen dit, net als alle andere deelnemers voor het goede doel van het Rode Kruis, Mappa Mondo.Tulpenrallye app 2015In de app is het mogelijk om een team aan te merken als favoriet, waarmee je bij het opstarten van de app meteen de uitslagen te zien krijgt. Ook kun je in de startlijst bekijken wanneer jouw favoriete team aan de start moet verschijnen. Verder biedt de app toegang tot de sociale kanalen van de Tulpenrallye. Tulpenrallye app 2015De Tulpenrallye app kan gratis worden gedownload uit de Google Play Store via onderstaande button.

Tulpenrallye
Tulpenrallye
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel