TURNN app: reisadvies op basis van persoonlijke voorkeur

Er is een nieuwe OV-app uitgebracht die je kan helpen voor het verplaatsen per openbaar vervoer in Nederland; TURNN. De applicatie moet de strijd aan gaan met bijvoorbeeld de dienst van 9292 en biedt daarbij een verschillende opties.

TURNN app

De TURNN app is al eerder verschenen, maar nu wordt hij ook daadwerkelijk gebruikt voor de Nederlandse markt. Met de applicatie moet het plannen van een reis met het openbaar vervoer gemakkelijker worden gemaakt. Daarbij berekent hij de beste route van deur-tot-deur, op basis van je persoonlijke voorkeuren.

TURNN app

Je kunt de app met of zonder account gebruiken. Na een paar vragen doorlopen te hebben, kun je je thuisadres invullen, en nog eventueel een extra adres toevoegen. Bij het plannen van je reis zie je in een oogopslag de verschillende reisopties. Je ziet hoeveel CO2 impact de reis heeft, wat de reis je kost en hoeveel tijd je onderweg bent. Een reis kun je ook delen via een eigen gekozen app.

TURNN app

De functionaliteit is op dit moment nog beperkt. Op termijn worden actuele vertragingen toegevoegd, kun je voor aanvullend vervoer je reis reserveren en betalen. Je kunt de applicatie gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Leestip: Dienstregeling 2019: dit zijn de beste OV apps voor het openbaar vervoer

TURNN
TURNN
Ontwikkelaar: BNV Mobility BV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel