TVgids app 5.1 brengt handige verbeteringen in interface

In september vorig jaar werd de TVgids.nl app van een grote update voorzien. Toch was niet iedere gebruiker hier blij mee. Met de nieuwe update naar versie 5.1 worden een aantal verbeteringen doorgevoerd die de app weer wat prettiger maken.

TVgids app 5.1

Er staat een nieuwe update klaar voor TVgids, de app voor Android. Waar de applicatie vorig jaar van een grote update werd voorzien met TVgids 5.0 zijn nu een reeks optimalisaties en nieuwe functies toegevoegd. Niet iedere gebruiker was namelijk even enthousiast over de manier van navigeren binnen de applicatie. Dat moet met versie 5.1 nu opgelost zijn. Vanuit de navigatiebalk onderin beeld kun je namelijk direct naar het overzicht van nu & straks.

TVgids 5.1

Een andere verbetering is voor de tablet-gebruikers. Er worden vanaf nu lijsten van meerdere zenders naast elkaar getoond. Tevens kun je het scherm draaien en is de homepage verbeterd. Het is vanaf nu mogelijk om ook een overzicht van films en series per dag te bekijken vanaf de overzichtspagina en tot slot kun je een eigen starttijd instellen voor reminders.

De update voor de TVgids.nl app kan gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

TVGids.nl
TVGids.nl
Ontwikkelaar: TVgids.nl
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel