Twilight Pro: nuttige scherm-app tijdelijk afgeprijsd naar €0,10

De handige app Twilight heeft naast een gratis versie ook een betaalde versie met extra functies. Twilight zorgt ervoor dat de kleurtemperatuur van het scherm in de avonduren aangepast wordt, zodat dit beter is voor de ogen. De pro-versie is nu afgeprijsd naar slechts 10 eurocent.

Twilight Pro

Twilight hebben we op DroidApp al meerdere keren behandeld. Het licht van smartphone-schermen is standaard een vrij koude kleurtemperatuur, ofwel blauw licht. Voor het slapengaan is deze kleur minder goed voor de ogen en kan dit het slaappatroon beïnvloeden. Twilight zorgt ervoor dat de kleurtemperatuur van het display warmer wordt, waardoor het beter is voor de ogen.

Twilight Pro

Standaard kan je twee profielen instellen waarbij je aan kunt geven wanneer Twilight moet beginnen met het uitvoeren van zijn werk. Je kunt in Twilight Pro meer profielen instellen en daarnaast de overgangstijd aanpassen. Tevens zijn er nog een aantal extra functies beschikbaar in de betaalde versie van Twilight.

Downloaden

De Pro-versie is nu aan te schaffen voor 0,10 eurocent. Mocht je Android 7.1 Nougat draaien, dan is een vergelijkbare functie met nachtmodus standaard in Android te vinden.

Twilight Pro Unlock
Twilight Pro Unlock
Ontwikkelaar:
Prijs: € 2,99
Twilight: Blauw licht filter
Twilight: Blauw licht filter
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel