Geweldige Twitter-app Flamingo bereikt token-limiet; uit Play Store verwijderd

Voor vele gebruikers is een alternatieve Twitter-app nog altijd een betere keuze dan de officiële Twitter app. Voor de geweldige app Flamingo is nu het doek gevallen.

Flamingo uit Play Store

We hebben in het verleden al verscheidende malen over de Twitter-app Flamingo geschreven. Het is een geweldige Twitter-app van ontwikkelaar Sam Rusten, tevens verantwoordelijk voor weer-app Weather Timeline.

Flamingo 1.9

Nu lijkt het doek te zijn gevallen voor Flamingo for Twitter. Al jarenlang hanteert Twitter een token-limiet, waarbij er een maximum aantal gebruikers zich kunnen aanmelden bij de app. Dit moment lijkt nu bereikt te zijn, en dus kunnen er geen nieuwe gebruikers aangemeld worden.

De ontwikkelaar heeft aangegeven dat om deze reden de applicatie uit de Google Play Store gehaald is. Degenen die in het verleden de app hebben gekocht, kunnen deze gewoon nog installeren via het overzicht met ‘Mijn apps’. Onbekend is of Ruston de app nog verder gaat voorzien van updates. Er zijn voor nu om ieder geval geen plannen om een alternatieve, tweede versie uit te brengen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel