Twitter begint bundelen tweets met dezelfde link; nieuwe navigatiebalk

Twitter voert opnieuw verbeteringen door in de weergave van je tijdlijn. Niet meer eindeloos dezelfde links tegenkomen in je tijdlijn. Deze worden namelijk netjes gebundeld. Daarnaast worden testen uitgevoerd met een vernieuwde navigatiebalk onderin beeld.

Gebundelde tweets

Twitter is begonnen met het bundelen van tweets waarbij een zelfde link gedeeld wordt. Op deze manier hoopt Twitter meer overzicht te geven in de tijdlijn. Ideaal als je al lang hebt gelezen wie de voetbalwedstrijd heeft gewonnen, of  welk showbizz-koppel er uit elkaar is.

Twitter gebundelde tweets

Wanneer meerdere personen dezelfde link hebben gedeeld, worden deze tweets gebundeld. Hierbij zie je als eerst de voorbeeldweergave van de link; daaronder de verschillende tweets van degenen die de link hebben gedeeld.

De verandering wordt uitgerold naar zowel de webversie als naar de mobiele apps zoals die naar Android. Het is onduidelijk of de veranderingen ook doorgevoerd worden in apps van derden, los van die van Twitter zelf.

Twitter navigatiebalk onderin

Navigatiebalk

Daarnaast is ook bij verschillende gebruikers een vernieuwde weergave opgedoken. Dit zien we terug in de plaatsing van de navigatiebalk, die onderin beeld verschijnt. Ook hier lijkt het te gaan om een test.

Twitter
Twitter
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Prijs: Gratis+
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel