Twitter stickers nu beschikbaar: zo gebruik je ze

Stickers kan je vanaf nu gebruiken in de Twitter-app. Met de stickers kan je niet alleen je eigen foto’s opleuken, je kan ook andere foto’s ontdekken met dezelfde sticker. Ook is er Periscope-integratie toegevoegd aan de app.

Twitter stickers

Enige tijd geleden kwam Twitter met het nieuws dat we binnenkort stickers konden gebruiken in de Twitter-app. Vanaf nu is het dan zover. Je foto’s opleuken kan met de vele beschikbare stickers in de applicatie. De stickers zijn onderverdeeld in categorieën en ook kan je de verschillende tabbladen afgaan en daar je keuze maken uit verschillende sticker emoji.

Naast het plaatsen van stickers op je eigen foto’s, kan je ook foto’s van anderen bekijken die dezelfde sticker hebben gebruikt. Dit kan je doen door op de sticker op een foto te tikken. Je kunt meerdere stickers plaatsen en zo je foto’s voorzien van bijvoorbeeld een emotie, gevoel of gewoon voor de fun.

Een functie die nu ook is te vinden in de app, is om direct live video uit te zenden. Je filmt dan via Periscope, dat ook eigendom is van Twitter. De functie dook bij een kleine groep al eerder op, en lijkt nu breder uitgerold te worden. Wel dien je hiervoor de app Periscope op je geïnstalleerd te hebben.

Twitter periscope

De stickers en live-functie in de Twitter-app worden automatisch toegevoegd na een server-side update.

Twitter
Twitter
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel