Periscope introduceert Replay Highlights en Live Autoplay

Periscope heeft een drietal nieuwe functionaliteiten geïntroduceerd voor zowel het web als haar eigen Periscope applicatie. Periscope wil gebruikers nog meer uitzendingen laten ontdekken door automatisch de livestreams te starten. Maar ook tweet embeds en Replay Highlights zijn nieuw in de Periscope app.

Periscope met drie nieuwe features

Op Periscope zijn inmiddels meer dan honderd miljoen live uitzendingen verzorgd en dat worden er nog elke dag meer. Om jou als gebruiker nieuwe content te laten ontdekken gaat Periscope nu automatisch streams starten. Dit gebeurt wanneer je streams bekijkt op het tabblad “Bekijken” of op de globale feed. Het geluid wordt wel gedempt tijdens de weergave in het tabblad, vind je iets interessants dan open je de stream door een keer te tikken.

Periscope Live Autoplay

Met de nieuwe Periscope Highlights zie je in een korte tijd een aantal hoogtepunten van elke Periscope uitzending. Zo kun je in een korte tijd zien wat je gemist hebt. Als het om breaking nieuws gaat is Periscope vaak een handig middel, om de streams toegankelijker te maken zijn deze nu ook in tweets te embedden. Dit betekent dat je op Twitter meteen de Periscope kunt bekijken zonder daarvoor de app te installeren.

De functionaliteiten worden in de komende dagen automatisch uitgerold naar alle gebruikers. Periscope is gratis te downloaden uit de Google Play Store via de onderstaande knop.

Periscope - live video
Periscope - live video
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel