Periscope 1.8.3 update voor Android brengt Teleport, nachtmodus en meer

Periscope is een dienst waarmee je binnen een paar tellen live video kunt streamen. De dienst heeft nu een update uitgebracht voor de Android-applicatie. In Periscope 1.8.3 zijn verschillende nieuwe functies toegevoegd die de app nog beter maken.

Periscope 1.8.3

In Periscope 1.8.3 vind je verschillende nieuwe functies die zijn toegevoegd. Vanaf nu kan je weer gebruik maken van de functie Teleport. Wanneer er in je ‘watch tab’ geen live uitzending beschikbaar is, kan je de teleport-knop gebruiken om naar een live uitzending ergens in de wereld te gaan. Daarnaast is er de nachtmodus, waarmee de app prettiger in gebruik is bij het gebruik in een donkere omgeving.

Periscope 1.8.3

Voor degenen met Android 7.0 Nougat en hoger zijn er verschillende problemen verholpen. Het gaat om problemen die sommige gebruikers eerwaarden met het switchen tussen de camera aan de voor- en de camera aan de achterkant van het toestel. Ook andere bugs met bijvoorbeeld het crashen van de app is opgelost met de update naar versie 1.8.3.

Downloaden

De update Periscope 1.8.3 is vanaf nu beschikbaar via de Google Play Store. De app downloaden kan via onderstaande button.

Periscope - live video
Periscope - live video
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel