UGo: nieuwe app laat je razendsnel een taxi reserveren

UGo is een taxidienst waarvan er nu ook een Android-app beschikbaar is. Mocht je snel en gemakkelijk een taxi willen reserveren, dan kan dat nu met de UGo app. UGo werkt met verschillende taxibedrijven verspreid over Nederland en je kunt zelfs voor in de verre toekomst een taxirit reserveren.

UGo taxi app

Vanaf nu kan gebruik gemaakt worden van een nieuwe taxi-app; UGo. De applicatie maakt het mogelijk om in een paar tikken een taxi te reserveren voor nu of voor in de toekomst. UGo garandeert een landelijke dekking binnen Nederland.

De prijs van de UGo taxi wordt bepaald aan de hand van het aantal kilometers die gereden worden. Je kan via de app al direct de prijs zien. Het maakt volgens de taxidienst niet uit hoelang een reis duurt. Daarnaast kan je via de UGo app je boekingen beheren en zoals gezegd een taxi reserveren. Bij je reservering kan je je voorkeur voor auto selecteren. Voor verschillende steden in Nederland kan je de taxi direct laten komen. Woon je niet in één van de steden, dan moet je rekening houden met een half uur wachttijd. Je kunt via de app je boeking nog aanpassing.

De app kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

UGo
UGo
Ontwikkelaar: ugo international
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel