Uitgebreide fotoreportage: de nieuwe Pixel 4 XL in beeld

Er is een uitgebreide fotoreportage verschenen van de nieuwe smartphone van Google. Op een reeks foto’s die zijn verschenen zien we de nieuwe Pixel 4 XL smartphone van alle kanten.

Pixel 4 XL in fotoreportage

Google zal op 15 oktober de nieuwe smartphonereeks presenteren; het is de Pixel 4-serie. Deze smartphoneserie zal bestaan uit de Pixel 4 en Pixel 4 XL. In aanloop naar het event is er al het één en ander uitgelekt, waardoor we al een goed beeld krijgen van wat Google met de Pixel 4 in petto heeft. Er verschijnen bijna dagelijks berichten over het toestel; en nu vonden we het volgende nieuws het melden waard. We zien namelijk een uitgebreide fotoreportage, waarbij we de Pixel 4 XL nog beter te zien krijgen. De beelden zijn gemaakt door de collega’s van Nextrift.

Aan de achterzijde krijgt de telefoon een vierkante camera-module met daarin een dual-camera. Deze zou beschikken over 8x zoom en een speciale action-mode die Motion Mode wordt genoemd. Ook de nachtmodus moet verder verbeterd zijn, zodat je ook in donkere omgevingen de beste foto’s maakt. Opvallend is het verdwijnen van de notch. Er zullen nieuwe sensoren geplaatst zijn waarmee de gezichtsherkenning beter en veiliger moet werken.

Pixel 4 XL

Er zal een USB-C poort aanwezig zijn, maar een 3,5 mm poort voor een headset moet gemist worden. De power-button zal weer in een andere kleur geverfd zijn. Over kleuren gesproken; Google zal de Pixel 4-serie uitbrengen in de kleuren wit, zwart en oranje. Die laatste kleur zou Google de opvallende naam ‘Oh So Orange’ geven. Tevens gaan er geruchten over de aanwezigheid van een 90 Hz beeldscherm. Tot nu toe zagen we dat alleen terug bij de OnePlus 7 Pro.

Alle details over de nieuwe Pixel 4-devices krijgen we op 15 oktober te horen. Dan is de aankondiging van het nieuwe vlaggenschip. Daarbij worden ook nog andere producten verwacht.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel