Uitgebreide preview: het vernieuwde menu met instellingen in Android N

Android N is nog niet aangekondigd, maar de eerste berichten over de nieuwste versie van het besturingssysteem stromen langzaamaan binnen. In mei, tijdens Google I/O, zal de nieuwste Android-versie aangekondigd worden. Nu is er een uitgebreide preview van het menu met instellingen in Android N.

Android N instellingen menu

Het menu met instellingen zal in Android N flink veranderen. Eerder verschenen er al aanwijzingen en mockups van het nieuwe menu met snelle instellingen. De grootste wijziging is toch wel het uitschuifbare hamburger-menu wat nu gevonden kan worden in het instellingen-menu. De jongens van Android Police hebben nu de aanwijzingen, details en code uitgewerkt in nog meer gedetailleerde previews.

Android N Settings

Het kan zijn dat Google nog aanpassingen doet, maar normaliter staat deze bron bekend om de betrouwbaarheid en juistheid van de informatie. We hebben de screenshots voor je hieronder neergezet. In bovenstaande mockup is de linker screenshot de huidige weergave uit Android Marshmallow.

Android N Settings

Android N zullen we op zijn vroegst in mei gaan zien. Dan zal Google zoals ieder jaar de nieuwste Android-versie aankondigen. Kort daarna zal de Developer Preview uitgebracht worden en eind dit jaar zal naar verwachting de definitieve versie van Android N gepresenteerd worden.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel