Uitrol Android 7.0 Nougat voor Nexus 6P gestaakt door problemen

Google en Huawei hebben de update naar Android 7.0 Nougat voor de Nexus 6P gestaakt. De reden van de vertraging van de update is dat er verschillende problemen opdoken bij gebruikers. Android 7.0 Nougat is sinds eind augustus voor verschillende devices beschikbaar.

Nexus 6P: Android 7.0 Nougat

Bezitters van de Nexus 6P moeten nog even geduld hebben op de update naar Android 7.0 Nougat. De Australische tak van Vodafone heeft bevestigd dat de uitrol van de update vertraagd is. Huawei is momenteel bezig met het oplossen van de problemen. Een nieuwe datum voor het hervatten van de update is niet bekend op dit moment.

Uitrol Android 7.0 Nougat Nexus 6P

Verschillende gebruikers zouden problemen ondervinden met de prestaties van het toestel. Ook zou de levensduur van de accu sinds de update naar Android 7.0 Nougat flink verslechterd zijn. De Android 7.0 Nougat update werd 22 augustus voor verschillende toestellen aangekondigd door Google.

Benieuwd wanneer jouw toestel de update krijgt naar Android 7.0 Nougat? Raadpleeg het Android 7.0 update overzicht met de meest actuele stand van zaken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel