Uitrol kleine wijzigingen YouTube app begonnen met nieuw upload scherm

Grote kans dat de YouTube applicatie op je Android apparaat er de komende tijd er iets anders gaat uitzien. Zo zijn er een aantal nieuwe icoontjes te vinden en wijzigt het upload scherm.

Kleine wijzigingen voor YouTube app

De YouTube applicatie krijgt een update met kleine uiterlijke veranderingen, zo is er onder andere de zwevende rode knop onderin waarmee een video geüpload kan worden. In de oude versie staat hier een pijltje wat omhoog wijst, in de nieuwe versie is gekozen voor een herkenbaar video icoontje.

YouTube FAB icoon

In het uploadscherm zijn grotere wijzigingen te vinden, waar in de oude app een witscherm wordt getoond met recent geschoten videomateriaal is de nieuwe versie een stuk rustiger. Bovenin het uploadscherm wordt een live weergave van de camera getoond en daaronder zijn recentelijk gemaakte video’s te vinden. De kleur van het scherm is gewijzigd naar een donkere tint wat rustiger oogt.

YouTube uploadscherm oud & nieuw

Beide wijzigingen worden langzaamaan uitgerold zo weet Androidpolice te melden. Heb jij deze kleine wijzigingen al ontdekt, laat het dan weten via de comments!

YouTube
YouTube
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel