UltraWeather Pro: minimalistische weer-app alleen vandaag nog gratis te downloaden

UltraWeather Pro is een minimalistische weer-app, voorzien van duidelijke radarbeelden. De applicatie is recent uitgebracht en alleen vandaag nog gratis. Je vindt er het weer voor verschillende plaatsen en voor vandaag en de komende dagen.

UltraWeather Pro

UltraWeather Pro is een recent uitgebrachte applicatie die je op de hoogte houdt van het weer. De vormgeving van de app is minimalistisch en overzichtelijk zonder al teveel toeters en bellen. Bij het openen van UltraWeather Pro zie je het huidige weer met daaronder de verwachting voor de rest van de komende dagen, per uur. Ook vind je wanneer je verder naar beneden scrolt de weersverwachting voor de komende tien dagen. De kleur in de app past zich aan, aan het huidige weer.

Naast het tonen van het weer is er ook een andere interessante functie aanwezig. Met Weather Maps kun je radarbeelden bekijken van de bewolking, de neerslag en de luchtdruk. Deze kun je zowel voor het huidige moment als voor de verwachting raadplegen. Door te vegen over de tijdbalk zie je de voorspelling op het scherm verschijnen.

UltraWeather Pro bevat verder een klein aantal instellingen zoals de eenheden en keuzes voor verschillende weergaves. Alleen vandaag nog kun je de app kosteloos downloaden uit de Play Store. Daarna kost de app 2,29 euro.

UltraWeather Pro: Forecast&Map
UltraWeather Pro: Forecast&Map
Ontwikkelaar: Platform Inc.
Prijs: € 2,29
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel