Unicode 10 krijgt 51 nieuwe emoji, zoals borstvoeding, vampier en broccoli

Unicode Consortium heeft een nieuwe lijst vrijgegeven met nieuwe emoji. De nieuwe emoticons bestaan op dit moment uit 51 nieuwe smileys die we gaan terugzien in Unicode 10. Hieronder vallen onder andere de giraf, een vampier, borstvoeding, yoga, een broccoli en nog veel meer. We zetten de nieuwe emoji die we volgend jaar gaan terugzien op een rij.

Unicode 10

Unicode 10 is aangekondigd en bestaat uit 51 nieuwe emoji. De nieuwe emoticons zullen we in 2017 terug gaan zien in de -mobiele- platformen. In navolging van de verschillende kleuren harten zoals rood, blauw, paars en groen kunnen we ook een oranje hart verwachten. Verder wordt de sokken emoji toegevoegd, net als iemand die borstvoeding geeft, een zebra, giraf, vampier, een vrouw met een hijab (hoofddoek) en iemand die aan yoga doet.

Unicode 10 emoji

Het overzicht met andere emoticons die we terug gaan zien, zijn de broccoli, de kokosnoot en de sandwich. We zien ook een taart, milkshake en een man met een baard. Unicode 10 zal verder een aantal nieuwe smileys bevatten. Zo zien we een gezicht met een vinger voor de mond ‘ssst’. Op dit moment is de Unicode 10 lijst nog niet compleet. In de loop van volgend jaar wordt deze lijst aangevuld en definitief gemaakt. De huidige lijst kan je hier als PDF bekijken.

Welke emoji mis jij nog op dit moment? We zijn benieuwd! Laat je reactie achter onder dit bericht.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel