Update voor Google Hangouts verschenen voor Android

In de nieuwe update voor Google Hangouts zijn meer mogelijkheden beschikbaar gekomen voor het instellen van de notificaties. Verder bevat de update van Google Hangouts 2.1.223 een fix voor de battery-drain.

In versie 2.1.223 van Google Hangouts is het mogelijk om zelf een ringtone te kiezen per contact. Tot voor kort was het alleen mogelijk om de standaard ringtone in te stellen. De zelfgekozen ringtone kan zowel voor een ontvangen bericht, als voor een binnenkomende video-oproep aangepast worden.

Google Hangouts update 2.1.223

Google Hangouts maakt het vanaf nu verder mogelijk om een contact te verbergen, in plaats van te blokkeren. Zo wordt deze niet meer weergegeven in het overzicht van -online- contactpersonen, maar kan je nog wel de berichten ontvangen van die persoon.

Google Hangouts update 2.1.223

De laatste tijd was er sprake van een grote aanslag op de batterij met Google Hangouts. Hoewel niet iedereen er last van leek te hebben, is het probleem voor degenen die er wel last van hebben verholpen. Verder is het mogelijk, dat wanneer je Hangouts gebruikt als SMS-cliënt, om contactpersonen te blokkeren.

Google Hangouts update 2.1.223

Versie 2.1.223 van Google Hangouts wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Google Hangouts is hier gratis te downloaden uit de Google Play Store. Wanneer je niet zolang wilt wachten, kan je hier de APK downloaden voor Google Hangouts 2.1.223.

Dit APK bestand is ondertekend door Google. Dit houdt in dat het officieel van Google afkomstig is, en er niet mee geknoeid is. Door de ondertekening zal de applicatie in de toekomst de nieuwe updates ook herkennen.

Hoewel wij de APK-download zonder problemen hebben gebruikt, is DroidApp.nl niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel