VakantieBieb 2019: ook dit jaar weer vele gratis e-books in app

De Bibliotheek heeft weer een update uitgebracht voor ‘De VakantieBieb’. Met de 2019-editie kun je meer dan 50 e-books gratis lezen; zowel spannende literatuur als informatieve boeken, ook voor kinderen.

VakantieBieb app

Met de zomerdagen in aantocht heeft ‘de Bibliotheek’ weer een nieuwe editie vrijgegeven van ‘De VakantieBieb’. Tot en met 31 augustus kun je geheel gratis meer dan 50 boeken lezen in verschillende genres. Niet alleen voor volwassenen is er veel leesplezier in de VakantieBieb app te vinden, ook voor de jeugd is er genoeg keuze.

In de VakantieBieb app vind je tal van boeken in verschillende categorieën, van verschillende schrijvers en uit verschillende jaren. Zo is er bijvoorbeeld het boek ‘Ach, moedertje’ van Hugo Borst en ‘Rico’ van Leon Verdonschot. Voor kinderen zijn bekende boeken van Paul van Loon, Nikki Smit, Vivian den Hollander en vele andere schrijvers te vinden.

Vakantiebieb app 2019

De VakantieBieb app laat je boeken downloaden, zodat je deze offline en zonder internetverbinding kunt lezen. Dit is handig om data te besparen of als je op je vakantiebestemming mogelijk een slechte verbinding hebt.

Om deze applicatie te gebruiken dient je smartphone te draaien op Android 4.4 KitKat of hoger. Na 31 augustus worden de boeken automatisch van je smartphone verwijderd. Je kunt de applicatie gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

ThuisBieb
ThuisBieb
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel