VakantieBieb app helpt je de zomervakantie door met gratis boeken

Net als vorig jaar kan je tijdens de vakantie weer lekker veel lezen met de VakantieBieb app. Deze applicatie biedt boeken aan voor zowel kinderen als volwassenen. Droom je weg bij de romans of blijf je uren aaneengesloten lezen met het spannende e-book? Tijdelijk kan je de boeken gratis lezen met de VakantieBieb app.

VakantieBieb app

Met de VakantieBieb app krijg je toegang tot een database aan verschillende boeken voor jong en oud. Tijdens de zomervakantie kan je zowel op vakantie als thuis gratis boeken downloaden en lezen op je smartphone of tablet. Jeugdboeken zijn er in verschillende leeftijdscategorieën en er is keuze uit dertig boeken. Kies je voor een boek van Paul van Loon, Guus Kuijer of toch van Mirjam Oldehave?

Voor volwassenen is er ook genoeg keuze aan gratis boeken. Ook de volwassenen kunnen kiezen uit dertig e-books, verspreid over verschillende categorieën; Romans, Spanning of Informatief. Hoewel de boeken gratis zijn te downloaden, is dit niet voor altijd. Alleen tijdens de vakantieperiode is de app van de Bibliotheek te gebruiken zonder kosten. Na 31 augustus worden de boeken die je gedownload hebt automatisch verwijderd. Wel dien je eenmalig een account aan te maken voor het gebruik van de app. De applicatie werkt ook buiten Nederland en ook inwoners van België kunnen zich aanmelden.

Downloaden

Je kunt de VakantieBieb app gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

ThuisBieb
ThuisBieb
Ontwikkelaar: Koninklijke Bibliotheek
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel