Videoland introduceert drie nieuwe abonnementen, ook met reclame

Videodiensten zijn hot, niet alleen Netflix is populair, ook Videoland is geliefd onder Nederlanders. Bij Videoland heb je nu keuze uit drie nieuwe abonnementsvormen.

Videoland krijgen nieuwe abonnementen

Vanaf nu kunnen degenen die geïnteresseerd zijn in een abonnement op Videoland, kiezen uit drie nieuwe vormen. Hierbij zit er verschil in reclames, het aantal schermen waarop tegelijkertijd gekeken kan worden en de Download-to-go functie.

Met de nieuwe abonnementsvormen wil Videoland inspelen op de wens van klanten. Zo stelt het bedrijf dat voor de ene klant het belangrijk is dat het hele gezin kan streamen, voor de andere klant is het geen probleem om advertenties te zien en zo een gunstigere prijs te betalen, zo stelt Videoland.

De drie abonnementsvormen hebben elk ook hun eigen prijs. Videoland Basis kost je 4,99 euro per maand. Hierbij krijg je advertenties voorgeschoteld, kun je op maximaal 1 scherm tegelijk kijken en kun je geen gebruiken van de Download-to-go functionaliteit.

Met Videoland Plus betaal je maandelijks 7,99. Daarbij krijg je geen reclames, kun je op twee schermen tegelijk kijken en kun je de Download-to-go functie gebruiken. Voor 9,99 euro per maand kun je op vier schermen tegelijkertijd kijken. Voor klanten die al een abonnement hebben verandert er niets, tenzij zij willen overschakelen naar een nieuwe abonnementsvorm.

Videoland abonnementsvormen

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel