Videoland app update brengt ‘Download to Go’: offline films en series kijken

Videoland heeft een update uitgebracht voor de Videoland Android-app. Met de dienst kan je on-demand naar je favoriete films en series kijken. De update maakt het mogelijk om offline de film of serie op te slaan, dankzij de nieuwe functie Download to Go.

Videoland Download to Go

De ontwikkelaars van de videodienst Videoland hebben de Android-app voorzien van een update. Vanaf nu is het mogelijk om niet alleen online, maar ook offline je favoriete film of serie te kijken. De titels komen zowel uit binnen- als buitenland en je kunt voor een vast bedrag per maand onbeperkt en reclamevrij kijken.

Videoland download to go offline

De offline-functie wordt door Videoland ‘Download to Go’ genoemd. Zonder internetverbinding kan je voortaan kijken, ideaal dus voor onderweg of op vakantie. Bij de serie of film zie je bij een groot deel, dus niet allemaal, de download-knop staan. De serie of film wordt vervolgens op het geheugen van je telefoon opgeslagen.

Videoland Download to Go is beschikbaar op Android-toestellen met Android 4.4 KitKat en hoger. De update is te vinden in de Play Store via onderstaande button.

Videoland
Videoland
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel