Willem: de ideale, sociale film-app houd je op de hoogte van alle films

De ontwikkelaars van Pathé Thuis hebben een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android; Willem. De app Willem is een handige film-app die ideaal is voor de Nederlandse filmliefhebber. Daarnaast heeft de applicatie ook een sociale insteek en wordt het avondje film kijken met je vrienden nog leuker.

Willem

Willem is vandaag uitgebracht door de ontwikkelaars van Pathé Thuis. Echter staat deze app los van de activiteiten van Pathé en is het een eigen initiatief. Met de app Willem word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rondom films. De applicatie werd onlangs uitgebracht voor Apple iOS en nu dus ook beschikbaar voor Android.

Willem film-app

Thuis en in de bioscoop

Je krijgt een overzicht van films die nu in de bioscoop draaien en tevens zie je wat je thuis kunt kijken. In een ander tabblad krijg je te zien welke films binnenkort toegevoegd worden aan het lijstje om thuis te bekijken. Handig daarbij is dat je ook direct ziet wanneer hij vanaf de bank is te bekijken. Bij films is ook een trailer te bekijken.

Nederlandse media

Willem heeft ook enkele functies waarmee het zich onderscheidt van de rest van de film-apps. Zo bundelt het de recensies van Nederlandse media in één overzicht. Van de beoordelingen kan je een samenvatting met het aantal sterren bekijken. Ook is de score van de app-gebruikers te zien bij een film.

‘Wil ik zien’

In de app Willem kan je een persoonlijk lijstje bijhouden met films die je graag nog wilt zien. Je kunt je Facebook-account koppelen aan de app, waarna dit lijstje gedeeld kan worden met je vrienden. Zij zien niet alleen wat jij graag wilt zien, maar jij kunt ook zien welke films je vrienden graag willen zien. Tevens kan je aangeven welke films je zelf al hebt gezien.

Thomas van de Weerd van Willem laat weten dat de applicatie in de komende tijd nog verder uitgebreid zal worden met meer mogelijkheden en functies. Wil je de app zelf proberen? De app is volledig gratis beschikbaar in de Google Play Store via onderstaande button.

Willem
Willem
Ontwikkelaar: Thuisbioscoop
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel