VLC Player 2.0 brengt uitgebreide netwerk mogelijkheden naar populaire videospeler

VLC Player is een Zwitsers zakmes als het om het afspelen van mediabestanden gaat, de update naar versie 2.0 brengt uitgebreide netwerk mogelijkheden naar de videospeler. Met VLC Player 2.0 is het ook mogelijk om een speciaal voor televisie geschikte lay-out weer te geven op je smartphone of tablet.

VLC Player 2.0

Naast tal van bugfixes die in versie 2.0 van VLC Player zijn verwerkt vinden we ook een flink aantal nieuwe functies in de mediaspeler. Zo is het in VLC 2.0 makkelijker om bij mediabestanden in het netwerk te komen, bijvoorbeeld films die je op een NAS hebt staan of op je laptop deelt via het netwerk. Externe verbindingen zijn ook mogelijk want VLC ondersteunt het afspelen van materiaal vanaf FTP en SFTP-servers.

VLC

Ook geeft VLC Player 2.0 de gebruiker de mogelijkheid om de speciaal voor Android TV gemaakte interface te gebruiken op de smartphone of tablet. Deze interface zorgt ervoor dat je eenvoudig door alle multimedia bestanden kunt bladeren en afspelen. Verder vinden we in de nieuwe versie ook nieuwe notificaties en een nieuw overzicht van afgespeelde media. De update voor VLC Player 2.0 is nu voor iedereen beschikbaar via de Google Play Store.

VLC for Android
VLC for Android
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel